Start|Om oss|Kontor|Tjänster|Kontakt

Om OsséenGruppen

OsséenGruppen är en rikstäckande aktör som består av ett antal fristående försäkringsförmedlarbolag med kontor på ett flertal orter i Sverige. Vi har varit verksamma i försäkringsbranschen sedan 1989 vilket gör att gruppen skapar en stark förhandlingspartner bl.a. vid upphandling av försäkringar.

Vi arbetar som en fristående försäkringsförmedlare. Vi hjälper dig med dina försäkringsbehov oavsett om du är entreprenör, fastighetsägare eller företräder ett företag, kommun, kommunalt bolag eller annan organisation. Varje Osséen kontor jobbar individuellt och är specialiserade inom sin egen unika nisch. 
Läs vidare under fliken Tjänster

Våra försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av Finansinspektionen och registrerade hos Bolagsverket. Dessutom är vi medlemmar i branschorganisationen för Svenska försäkringsförmedlares förening (Sfm).

Vi erbjuder våra uppdragsgivare ett professionellt nätverk med bred kompetens inom samtliga områden samt har tillgång till produktspecialister, jurister och skaderådgivare. Dessutom ingår vi i ett internationellt nätverk vilket innebär att vi kan hjälpa våra uppdragsgivare i stort sett var som helst i världen.

Med andra ord: Flera kompetenser, en trygghet.

Vårt mål är att genom vår samlade erfarenhet, kompetens och nätverk kunna erbjuda våra uppdragsgivare den bästa servicen i branschen.

© Osséen Försäkringsmäklare 2016
Design och teknik Publiciteta&Co.