Start|Om oss|Kontor|Tjänster|Kontaktperson|Press|Länkar
Om oss|Vad är en Försäkringsförmedlare|Internationella nätverk|Lediga tjänster

Osséen Försäkringsmäklare Syd AB

Osséen Försäkringsmäklare Syd AB ingår i OsséenGruppen som arbetar rikstäckande från åtta kontor. Gruppen skapar en stark förhandlingspartner vid bl.a. upphandling av försäkringar.

Vi på OsséenSyd startade vår verksamhet 1989 och är därigenom ett av de äldsta förmedlarbolagen i landet. Från bolagets start har vi varit medlemmar i Svenska försäkringsförmedlares förening (Sfm) och är godkända av och registrerade hos Finansinspektionen.

Vi är specialiserade inom egendomsförsäkring och förmedlar försäkringslösningar till företag, industrier, organisationer, kommuner, kommunala bolag, tjänsteföretag samt fastighetsbolag och deras förvaltning.

Osséen ingår i internationella nätverk vilket innebär att vi med stöd av vårt nätverk kan hjälpa våra kunder med försäkringslösningar i stort sett var som helst i världen. Vi har tillstånd att driva gränsöverskridande verksamhet inom Europa och vi är den svenska representanten för ett internationellt samarbete via EOS RISQ Network som finns över hela världen.

Etableringsorter

OsséenSyd har kontor i Helsingborg, Göteborg, Stockholm och Östersund.

Antal försäkringsförmedlare

Vi på OsséenSyd har 14 av Finansinspektionen godkända försäkringsförmedlare, av totalt 16 verksamma.

Arbetsområden

OsséenSyd är en fristående försäkringsförmedlare i förhållande till försäkringsbolagen och vi är specialiserade inom sak- och egendomsförsäkring. Vår huvudinriktning har ända sedan starten 1989 varit att förmedla försäkringslösningar samt att förmedla kunskap avseende skadeförebyggande arbete för medelstora företag, organisationer, kommunala bolag och fastighetsbolag och deras förvaltning. Det innebär att samtliga våra förmedlare och assistenter är väl förtrogna med de risk- och försäkringsfrågor som tillhör våra arbetsområden.

Som er samarbetspartner kan vi bl.a. hjälpa till med:

Vi har även tagit fram och förmedlar en hel del medlemsförsäkringar och försäkringskoncept, som t.ex. Fastighetsägarnas egna försäkring, RBförsäkring, Nores Försäkring och ToppFAST, se vidare under Tjänster.

För en del av dessa koncept jobbar vi som anknuten förmedlare till försäkringsbolagen genom Osséen Agency AB.

Vision

Som försäkringsförmedlare sätter vi alltid vår uppdragsgivare, d.v.s. er som kund, i fokus. Vår uppgift är att leda er fram till de bästa lösningarna för just era specifika behov. Då vi får ert förtroende som rådgivare får ni tillgång till vår breda kompetens och de bästa försäkringsprodukterna på marknaden till ett konkurrenskraftigt pris.

Detta skapar långsiktiga relationer med ett stort förtroende som grund och ett ansvar för oss att ständigt leda er rätt på marknaden.

Era egna personliga specialister

Vi erbjuder våra uppdragsgivare, egna namngivna specialister med ett stort engagemang, hög tillgänglighet, ett gediget kunnande och mycket lång erfarenhet.

Vi arbetar i unikt sammansatta team så att våra uppdragsgivare ska erhålla all den kompetens som uppdraget kräver. Detta arbetssätt gör att vi kan hålla en mycket hög servicenivå samt skapa goda relationer med våra uppdragsgivare. De personer som är med i teamet är väl insatta i uppdragsgivarens försäkringslösningar och andra frågor som kan vara aktuella. Teamet består av ansvarig försäkringsförmedlare, assisterande försäkringsförmedlare och vid behov riskingenjör.

© Osséen Försäkringsmäklare 2016
Design och teknik Publiciteta&Co.