window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-115374502-1');
Loading...
Om oss2018-10-11T07:43:11+00:00

Osséen Försäkringsmäklare är idag en av Sveriges äldsta försäkringsförmedlare inom sakförsäkring. Redan 1990 hade företagets grundare Rolf Osséen en idé om att hjälpa företag, fastighetsägare och industrier att hitta det optimala försäkringsskyddet för sin verksamhet. Att göra försäkringar enkelt och tydligt. Den idén har vi sedan dess förvaltat och utvecklat – alltid med fokus på personliga relationer, snabb service och kvalificerad rådgivning. Vi är helt fristående och därför representerar vi alltid dig – aldrig försäkringsbolagen.

Förutom att du får tillgång till vår långa erfarenhet kan du också vara säker på att du får en pålitlig och seriös partner för dina försäkringar. Ända sedan starten har Osséen varit medlemmar i Svenska försäkringsförmedlares förening (SFM), branschorganisationen för professionellt verksamma försäkringsförmedlare, och vi är godkända av och registrerade hos Finansinspektionen.

Vi är specialister på egendomsförsäkring och förmedlar försäkringslösningar till företag, industrier, organisationer, tjänsteföretag samt fastighetsbolag och deras förvaltning. Till oss kan du vända dig oavsett storlek och bransch och genom en noggrann riskanalys ser vi till att hitta rätt försäkring för just din verksamhet.

Välkommen att kontakta oss för en första dialog om dina behov!

Så här arbetar vi på Osséen med nya uppdrag

Din egen försäkringsavdelning

Som din partner i försäkringsfrågor sköter vi kontakterna med försäkringsbolaget kring ditt aktuella försäkringsskydd. Du får helt enkelt din egen försäkringsavdelning. För dig som företagare betyder det att du kan vara trygg i att alltid kunna kontakta samma person oavsett i vilket bolag dina försäkringar är tecknade.

Vi arbetar proaktivt och kan till exempel bevaka framtida ändringar i verksamheten som kan påverka företagets försäkringsskydd längre fram i tiden. När det sker väsentliga förändringar i villkor och omfattning tar vi ett stort ansvar då det gäller att informera dig som försäkringstagare.

Osséen ingår i ett internationellt förmedlarnätverk. Det innebär att vi alltid kan erbjuda snabb och personlig service och förmedling av försäkringslösningar oavsett var i världen företaget bedriver verksamhet. Vi agerar också lokal representant för nätverket i Sverige och hjälper därmed våra utländska bolag att ge lokal service i Sverige.

Nätverket Osséen är medlem i och representerar i Sverige heter Trust Risk Control. Mer information om nätverkets verksamhet finns på trustrc.com. Det går självklart också bra att kontakta oss för mer information.